Download

Ny kortopdatering: Q3/2016

Så er der ny kortopdatering til Garmin- og Navigonenhederne, som sidder i VW Up, Seat Mii og Skoda Citigo. Dette er den sidste kortopdatering i 2016 og indeholder de seneste opdateringer for Europa og den øvrige verden.


Kortet koster naturligvis en formue, hvilket kan virke urimeligt når nu enheden fra starten af har været forældet og sløvere end de sløveste smartphones. Derfor kan det alternativt hentes gratis, som det også tidligere har været tilfældet. Proceduren for at hente kortet gratis er stadig den samme.

Ønsker man at downloade kortopdateringen gratis til Garmin, er Google fortsat vejen frem. Jeg kan ikke her give tips til, hvordan man downloader det nyeste kort til Navigon/Garmin navigatorene, men flg. Google-sætning er en god start: "freshmaps europe q3/2016".

Kortet hentes som torrent-fil, udpakkes med Winrar og kan derefter lægges over på Garmin/Navigon-enheden via USB-kabel. Har man problemer med dette, kan man rette henvendelse på titanen.dk, hvor der er skrevet en del om denne procedure. Der er god hjælp at hente på denne blog, hvor der også er skrevet en del om de tre mikro-biler.