Download

Sådan downloader du det nyeste kort til Garmin og Navigon

Hvis du har en VW Up, Seat Mii eller Skoda Citigo, så har du sandsynligvis også en Garmin eller Navigon navigator-enhed i bilen. Før man ved af det, er kortet på denne blevet gammelt og navigationsenheden trænger til at få opdateret kortet.


I en skrivende stund er Q3/2016 den nyeste kortopdatering til Garmin og Navigon (de bruger samme kortopdateringer). Det kan vække en smule oprør, at man skal betale i dyre domme for at få opdateret kortet på en navigationsenhed, der i forvejen er håbløst forældet og allerede var det, da man købte sin bil. Systemet er simpelthen så langsomt.

Men der er håb forude! Kortopdateringen kan nemlig downloades gratis på nettet og lægges over på enheden. Det er en nem måde at spare en masse penge på! Man sætter blot USB-kablet i Garmin/Navigon navigatoren og flytter de nye kort-filer over på enheden.

Ønsker man en mere dybdegående vejledning til, hvordan man opdaterer kortet på sin Garmin eller Navigon, kan man kigge forbi titanen.dk, som har skrevet en del om det. Her kan man også se, hvordan man downloader den nyeste kortopdatering, helt gratis.